Vilka är vi?

Ovinge är en ingenjörsbyrå som grundades 2017 i Örnsköldsvik, där vi även har vårt säte. Vi levererar tjänster och resurser inom mekanik, el-mekanik, hydraulik, produktutveckling, innovation och design där vår samlade erfarenhet från olika branscher också är vår styrka. Vårt mål är att hjälpa kunderna att växa genom att erbjuda högkvalitativa tjänster och produktiva samarbeten.

 

Vi är ett företag som vill få medarbetaren att växa, både som individ och som en i laget. För vi tror att det gynnar både Ovinge, våra kunder och medarbetaren när denne trivs och får utvecklas i den riktning han/hon vill. Som konsulter vill vi jobba med många uppdragsgivare, allt från enskilda innovatörer till multinationella företag, med mottot “Ingen är för stor eller för liten för oss”. Vi har stor erfarenhet av de flesta programvarorna inom 3D-CAD och produktutveckling. Men vi tror att tekniken är av sekundär betydelse, för nya idéer och innovationer skapas av människan.

ÖRNSKÖLDSVIK

Översjälavägen 27A

894 30 SJÄLEVAD

HUDIKSVALL

Köpmanbergsvägen 1A

824 50 HUDIKSVALL

KONTAKT:


Vi sitter i moderna, nybyggda lokaler i Själevad strax söder om Örnsköldsvik. Välkommen in på en kopp kaffe, slå en signal eller skicka ett mail! Följ oss gärna på våra sociala kanaler, Facebook och Linkedin.

JOBBA MED OSS?


Vi letar alltid efter fruktbara samarbeten som kan utveckla båda parter. Vare sig du söker jobb som anställd, eller driver ett företag som söker uppdrag, så kan vi vara en långsiktig partner. För rätt person finns goda möjligheter till spännande projekt då våra kunder ofta är ledande företag från ett flertal olika branscher, vilket innebär en utmärkt chans att utveckla din kompetens tillsammans med likasinnade kollegor som brinner för teknik, industridesign och produktutveckling.

FÖLJ OSS!


Vi finns närvarande på Facebook och Linkedin. Följ oss gärna och ta del av vår resa in i framtiden.

© Copyright Ovinge Ingenjörsbyrå AB. All Rights Reserved.