Jobba med oss!

Vi letar alltid efter fruktbara samarbeten som kan utveckla båda parter. Vare sig du söker jobb som anställd, eller driver ett företag som söker uppdrag, så kan vi vara en långsiktig partner.


Vi söker just nu erfarna maskinkonstruktörer med passion för teknik. Vi ser gärna att du besitter följande egenskaper:


- Genuint intresse för teknik och en blick för smarta  lösningar

- Gillar utmaningar och kreativ problemlösning

- Kan bidra till att Ovinge blir den självklara partnern för våra kunder


För rätt person finns det goda möjligheter till spännande projekt då våra kunder ofta är ledande företag från ett flertal olika branscher, vilket innebär en utmärkt chans att utveckla din kompetens tillsammans med likasinnade kollegor som brinner för teknik, industridesign och produktutveckling.

ELKONSTRUKTÖR MED LEDAREGENSKAPER SÖKES

OVINGE Ingenjörsbyrå AB forsätter att växa och en av våra planer inför framtiden är att expandera inom nya affärsområden.


Vi söker därför en erfaren Elkonstruktör, en ledare med stort L och en person som trivs med utvecklingsarbete i högt tempo. Trivs du med att skapa starka team där varje individ finner sin plats och utvecklas? Vill du få ansvar och bygga upp en avdelning från grunden? Brinner du för att skapa goda relationer med kunderna och bryta ny mark?

Är svaret ja på dessa frågor så tror vi att du är rätt person för oss.


Vi kan erbjuda en heltidstjänst med goda förtjänst och utvecklingsmöjligheter. Du kommer att ingå i en organisation där beslutsvägarna är korta och där mycket fokus läggs på att personalen trivs och aktiveras. Vi har mångårig erfarenhet av att leverera rätt kompetens till våra kunder och har alltid levt efter ledorden “Vårt största värde i bolaget är vår personal och goda relationer med nöjda kunder” Finner du detta intressant ser vi fram emot din ansökan.


Ansökan sker enklast med att Ni skickar in CV samt personligt brev till info@ovinge.se

Har ni frågor är ni välkommen att kontakta Patrik von Ahn på mobilnr : 070-238 91 51

ÖRNSKÖLDSVIK

Översjälavägen 27A

894 30 SJÄLEVAD

HUDIKSVALL

Köpmanbergsvägen 1A

824 50 HUDIKSVALL

KONTAKT:


Vi sitter i moderna, nybyggda lokaler i Själevad strax söder om Örnsköldsvik. Välkommen in på en kopp kaffe, slå en signal eller skicka ett mail! Följ oss gärna på våra sociala kanaler, Facebook och Linkedin.

JOBBA MED OSS?


Vi letar alltid efter fruktbara samarbeten som kan utveckla båda parter. Vare sig du söker jobb som anställd, eller driver ett företag som söker uppdrag, så kan vi vara en långsiktig partner. För rätt person finns goda möjligheter till spännande projekt då våra kunder ofta är ledande företag från ett flertal olika branscher, vilket innebär en utmärkt chans att utveckla din kompetens tillsammans med likasinnade kollegor som brinner för teknik, industridesign och produktutveckling.

FÖLJ OSS!


Vi finns närvarande på Facebook och Linkedin. Följ oss gärna och ta del av vår resa in i framtiden.

© Copyright Ovinge Ingenjörsbyrå AB. All Rights Reserved.