En spännande, kreativ
arbetsplats för medarbetare
med laganda

På Ovinge lever vi efter ideologin att ett framgångsrikt företag på många sätt liknar ett idrottslag. Alla lagkamrater måste ha samma mål och ges de rätta förutsättningarna för att kunna prestera i sina roller.

Det ger ett samspel mellan de olika rollerna inom företaget som skapar något större och starkare än varje individs enskilda insats.

Vi jobbar ständigt med trivsel, omtanke och engagemang hos våra medarbetare. De är det viktigaste vi har, och medarbetare som trivs, mår bra och är engagerade vet vi är vägen till framgångsrikt företagande.

Unika möjligheter
för skapande

Vi sysslar uteslutande med produktutveckling av olika slag. Ibland som kompletterande resurs på plats hos kund, och ibland inhouse på vårt kontor. Våra kunder är ledande företag i en mängd olika branscher, vilket innebär ett brett spektra av olika uppdrag.

Få saker är så spännande som att vara delaktig i arbetet med att skapa, vidareutveckla eller förfina produkter. Det kreativa drivet hos våra medarbetare är en av våra största tillgångar.

Därför är det kanske inte konstigt att vi nästan alla även har våra egna, personliga kreativa projekt på gång. Då passar det ju alldeles ypperligt att vi har tillgång till vår alldeles egen välutrustade prototypverkstad .

Bli en av oss

Vi växer ständigt och letar nya medarbetare som kan stärka laget. För en person med rätt attityd och kompetens finns hos oss goda möjligheter att jobba med uppdrag som ger starka utvecklingsmöjligheter.

Så om du är en person som söker ett härligt gäng lagkamrater, en kreativ arbetsplats och spännande uppdrag inom produktutveckling, ser vi gärna att du hör utav dig.

Enklast är att du skickar CV och personligt brev till info@ovinge.se.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Patrik von Ahn
på 070-238 91 51.